Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, як в домашніх умовах замінити вершки для збивання? Може, можна загустити домашні вершки? Дякую.

Доброго дня! Домашні вершки мають добре збиватися, адже їхня жирність  близько 40%, а для того, аби вершки збивалися в принципі, потрібна жирність не менше 25%.

Якщо ж Ваші вершки рідкі з якоїсь причини, раджу виходити з потреб, для яких Вам потрібні збиті вершки. Наприклад, для приготування крему найкращий спосіб  додати цукрової пудри та сиру, тоді у Вас вийде максимально наближений смак та структура.

Також є ще кілька способів загустити вершки:

  • купити в магазині загущувач для вершків;
  • на паровій бані загустити домашні вершки,  а потім охолодити їх в холодильнику близько години  вершки розшаруються на 2 шари, верхній шар вершків буде більш жирний, і його можна буде без проблем збити.

Что скажете?

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*