Салат з авокадо


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 раз


Для салату вам знадобиться: •1 пучок салату (можна узяти 2 — 3 різних видів)•3 звичайних помідори або 6-8 помідорів чері•20 маслин без кісточок•біля 30 г твердого пікантного сиру (наприклад, пармезану)•2 невеликих булочки•2 ст. ложки олії•білий або чорний мелений перець•1 пучок свіжої зелени (зеленої цибулі, петрушки)•сіль Для заправки: •1/2 авокадо•1/2 склянки (100 г) сметани•2 — 3 […]


Для салату вам знадобиться:

•1 пучок салату (можна узяти 2 — 3 різних видів)
•3 звичайних помідори або 6-8 помідорів чері
•20 маслин без кісточок
•біля 30 г твердого пікантного сиру (наприклад, пармезану)
•2 невеликих булочки
•2 ст. ложки олії
•білий або чорний мелений перець
•1 пучок свіжої зелени (зеленої цибулі, петрушки)
•сіль

Для заправки:

•1/2 авокадо
•1/2 склянки (100 г) сметани
•2 — 3 ст. ложки оливкової або іншої салатної олії
•1 ст. ложка лимонного соку
•1 зубчик часнику
•1/2 ч. ложки порошку чилі (за бажанням)
•1/2 — 1 ч. ложка цукру (на смак)
•сіль

Спосіб приготування:

1.Для заправки вимийте авокадо, розріжте його навпіл і очистіть одну половинку. Неочищена половина плоду не знадобиться.

2.Наріжте авокадо на шматочки і злегка розімніть м’ялкою.

3.Часник продавіть через часникодавилку.
4.Всі інгредієнти для заправки помістіть в блендер і подрібніть до однорідної маси.

5.Готову заправку потримайте в холодильнику декілька годин, щоб всі смаки і аромати краще змішалися.

6.Для приготування сухарів наламайте булочки на невеликі шматочки.

7.Посоліть хлібні шматочки (за бажанням), збризніть 2 ст. ложками олії, поперчіть і підсушіть в розігрітій до 200°С духовці до золотавого кольору.

8.Ретельно вимийте листя салату і дайте воді повністю стекти.
9.Маслини наріжте кільцями, а помідори часточками.

10.Листя салату порвіть в салатницю, додайте нарізані маслини, помідори і злегка подрібнену зелень. Злегка посоліть.

11.Додайте в салатницю заправку і перемішайте.

12.Розкладіть салат по тарілках, кожну порцію посипте тонкими пластинками сиру і сухарями.

Смачного!



У меня получилось!
Сохранить в кулинарную книгу

Рекомендуем
Баклажани: рецепти закруток та концервацій
Перец фаршированный (творог+чеснок)
Перец фаршированный (мясо+рис)
Оладьи клубничные!
День незалежності України 2011: програма святкування
Сценарій новорічного корпоративу
Солянка м’ясна: дуже смачна!
День Незалежності України 2010 (програма святкування)



ВВЕРХ

РЕГИСТРАЦИЯ

Войти

Забыли пароль?

Востановление пароля