Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, як в домашніх умовах замінити вершки для збивання? Може, можна загустити домашні вершки? Дякую.



Підцерковна Ольга Василівна (olga.pidz23.dar@gmail.com)


Доброго дня! Домашні вершки мають добре збиватися, адже їхня жирність  близько 40%, а для того, аби вершки збивалися в принципі, потрібна жирність не менше 25%.

Якщо ж Ваші вершки рідкі з якоїсь причини, раджу виходити з потреб, для яких Вам потрібні збиті вершки. Наприклад, для приготування крему найкращий спосіб  додати цукрової пудри та сиру, тоді у Вас вийде максимально наближений смак та структура.

Також є ще кілька способів загустити вершки:

  • купити в магазині загущувач для вершків;
  • на паровій бані загустити домашні вершки,  а потім охолодити їх в холодильнику близько години  вершки розшаруються на 2 шари, верхній шар вершків буде більш жирний, і його можна буде без проблем збити.

Рекомендуем
Рецепт бисквита – пошаговое приготовление от Аллы Ковальчук
Медовик от Татьяны Литвиновой и Ольги Сумской (Все буде смачно!)
Консервированный салат из зеленых помидоров от Ольги Сумской
Рецепты торта «Наполеон» от Татьяны Литвиновой (Все буде смачно!)



ВВЕРХ

Зарегистрируйтесь

Войти использывая ваши данные

Забыли пароль?

Востановление пароля