Майстер рецептів

Гострі голубці


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Ділюся рецептом смачної закуски Потрібні: капуста морква цибуля часник гострий перець коріандр мелений Для заливки: 0,5 літра холодної кип’яченої води 200 грам рослинної олії (2/3 склянки йде на смаження цибулі, а решта в заливку) 0,5 склянки (250 грам) оцту 9 % 2 столові ложки без гірки цукру 1 столова ложка з гіркою солі Готуємо. Цибулю […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ділюся рецептом смачної закуски

Потрібні:

  • капуста
  • морква
  • цибуля
  • часник
  • гострий перець
  • коріандр мелений

Для заливки:

  • 0,5 літра холодної кип’яченої води
  • 200 грам рослинної олії (2/3 склянки йде на смаження цибулі, а решта в заливку)
  • 0,5 склянки (250 грам) оцту 9 %
  • 2 столові ложки без гірки цукру
  • 1 столова ложка з гіркою солі

Готуємо.

Цибулю порізати півкільцями і обсмажити до прозорості.

Моркву натерти на тертушці, як на корейську.

На три частини моркви одна частина смаженої цибулі. Додати подавлений часник, 1 столову ложку коріандру, перемішати і начинка готова. Не солити!

Далі проварити листя капусти, як на звичайні голубці, але без оцту і солі, у звичайній воді, зрізати усі потовщення. Коли листя вистигне, загорнути голубчики.

Викласти в емальовану каструльку, посипати гострим перцем і залити розсолом. Поставити під гніт на 6-7 годин.

Смакуємо!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Манник
Телятина в каві
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?
Квашеная капуста: самая вкусная
“Шпикачки” свиные
Сардельки “Телячьи-индюшиные”
Задержки воды в организме
Колбаса сыровяленная “Особая”


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю