Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Героїня серіаліті Київ вдень та вночі Альбіна поділилася рецептом зі своєю колегою Оксаною та нами рецептом безалкогольного глінтвейну, який просто незамінний холодної, дощової осені!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Виноградний сік – 200 мл
  • Мед – 50 мл
  • Палички кориці – 2 шт.
  • Гвоздика – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Апельсин – 1 шт.

Як готувати безалкогольний глінтвейн:

Продукти для напою: виноградний сік, апельсин, лимон, гвоздика, палички кориці, мед

Крок 1. Скибочками нарізаємо лимон та апельсин

Крок 2. Беремо келих для глінтвейну, в нього по черзі додаємо шматочки цитрусових, палички кориці та пару бутонів гвоздики

Крок 3. Беремо невелику каструльку, вливаємо в неї виноградний сік, додаємо мед та палички кориці

Крок 4. Ставимо каструльку з соком на плиту та нагріваємо (але не кип’ятимо!)

Крок 5. Для подачі глінтвейну нарізаємо апельсин, посередині скибочки робимо надріз та закріплюємо на келиху

Крок 6. Наливаємо гарячий виноградний сік в келих для глінтвейну та даємо напою настоятися 5 хвилин

Безалкогольний глінтвейн готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Класичний салат Олів’є від Олександра Лещенка
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)
Пиріжки з дріжджового тіста від Алли Ковальчук і Діми Коляденка (Все буде смачно)
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю