Курячі крильця в медово-гірчичному соусі від Альбіни з Київ вдень і вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Курячі крильця в медово-гірчичному соусі - навіть звучить апетитно. А які вони на смак! Як приготувати найсмачніші курячі крильця з зеленню розповість героїня популярного серіаліті Київ вдень і вночі Альбіна

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Курячі крила – 500 г
  • Гірчиця – 3 ст.л.
  • Мед – 3 ст.л.
  • Соєвий соус – 6 ст. л.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Рослинна олія (для смаження) – за смаком
  • Зелень – за смаком

Як готувати курячі крильця в медово-гірчичному соусі:

Продукти для приготування страви: курячі крильця, мед, гірчиця, соєвий соус, часник, апельсин, лимон, зелень

Крок 1. Готуємо маринад для курки. Для цього змішуємо гірчицю, мед і соєвий соус

Крок 2. Натираємо на тертці цедру лимона і апельсина, додаємо в соус

Крок 3. Давимо часник. Всі інгредієнти добре перемішуємо

Крок 4. Відправляємо курячі крильця в медово-гірчичний соус і залишаємо маринуватися пару годин при кімнатній температурі

Крок 5. На розігріту пательню додаємо рослинне масло

Крок 6. Обсмажуємо крильця в медово-гірчичному соусі на середньому вогні до готовності, періодично перевертаючи (приблизно 7-10 хвилин)

Крок 7. Викладаємо готові курячі крильця на блюдо і посипаємо попередньо порізаною зеленню. Страва готова!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю