Рисовий пудинг з фундуком від Оксани з Київ вдень та вночі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Дуже смачний пудинг з фундука, без грама цукру, та ще й який не потрібно випікати в духовці! Готує незвичайний десерт героїня популярного серіаліті Київ вдень та вночі Оксана.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти:

Для основи:

  • Обсмажений фундук – 1,5 склянки
  • Фініки – 8-9 шт.

Для крему:

  • Рисове борошно – (1/2 склянки, можна брати борошно з коричневого рису)
  • Соєве (мигдальне, або будь-яке інше) молоко – 1 стакан
  • Фініки – 8-10 шт.
  • Кокосове масло – 1,5 ст. л.

Як готувати крем для рисового пудингу:

Продукти для рисового пудингу: фундук, фініки, рисове борошно, кокосове масло, соєве молоко

Крок 1. Відміряємо півсклянки рисового борошна

Борошно можна зробити самим, подрібнивши рис в кавомолці.

Крок 2. Беремо каструлю, висипаємо в неї борошно, заливаємо молоком

Крок 3. Ставимо каструлю на плиту та варимо на повільному вогні до густого стану, періодично помішуючи. Після даємо рису кілька хвилин постояти гарячим під кришкою. Так він «довариться»

Крок 4. Додаємо в готову рисову суміш кокосове масло та перебиваємо це все блендером – повинен вийти густий крем


Як готувати основу з фундука та фініків:

Крок 1. Видаляємо з фініків кісточки та замочуємо у воді на 5 хвилин

Крок 2. Блендером подрібнюємо горіхи. Додаємо до них фініки та все це перебиваємо. Має вийти м’яке тісто

Крок 3. У силіконові формочки викладаємо тісто з горіхів та фініків

Крок 4. Викладаємо рисовий крем у формочки, зверху тіста з горіхів та фініків. Прибираємо в морозильну камеру до повного застигання (приблизно на годину). Дістаємо з формочок – рисовий десерт з фундуком готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю