Салат з шинкою та інжиром від Руслани


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Як приготувати смачний салат з шинкою та королем осені - інжиром, знає співачка Руслана

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

«Коли в мене є час для кулінарної творчорсті, люблю приготувати щось незвичайне — щоб було не тільки корисно, але й смачно, — ділиться українська співачка Руслана. Одна з таких страв — салат з шинкою, інжиром та козячим сиром»

Салат по-італійськи з шинкою та інжиром 

Інгредієнти на 2 порції

  • Сиров’ялена шинка — 4 скибочки
  • Інжир — 6 шт.
  • Козячий сир — 8 ч.л.
  • Волоські горіхи — 4-5 шт.
  • Червона цибуля — половинка
  • Листя салату — 6-8 шт.

Інгредієнти для соусу:

  • Винний чи бальзамічний оцет (білий) — 5 ч.л.
  • Олія (краще оливкова) — 50 мл
  • Орегано — 0,5 ч. л.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — за смаком

Як готувати

  1. Шинку обсмажуємо на сухій пательні до рум’яної скоринки
  2. Грецькі горіхи чистимо та ділимо ядра горіхів на половинки
  3. Інжир розрізаємо на 4 частини, цибулю тоненько нарізаємо напівкільцями
  4. Для соусу змішуємо оцет, олію, орегано, сіль та перець

Подача салату з інжиром та шинкою

Розкладаємо на тарілках салатне листя, зверху викладаємо цибулю, інжир, горіхи та шинку. Поливаємо салат соусом, а зверху кришимо козячий сир.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю