Вареники з м’ясом, грибами й картоплею від Ектора Хіменес-Браво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво ділиться своїм рецептом вареників

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

“Не додаю в тісто яйця – так воно виходить твердим. А замість молока додаю кефір. Трохи соди в тісті також зробить вареники пишнішими, але я все ж надаю перевагу кефіру”, – розкриває секрет своїх улюблених вареників Ектор.

Інгредієнти

Тісто

  • Борошно – 680 г
  • Кефір – 230 мл
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Трохи теплої води

Начинка

  • М’ясо відварне (краще куряче) – за смаком
  • Гриби, подрібнені й обсмажені (підходять шампіньйони) – за смаком
  • Відварну картоплю – за смаком
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

Як готувати

  1. Змішуємо інгредієнти для тіста. Готове тісто розкочуємо в пласт товщиною 1,5 мм. Формочкою вирізаємо кола діаметром 5-7 см, викладаємо на них фарш і защипуємо краї. Обрізки тіста використовуємо для повторного розкочування.
  2. Фарш готуємо з відвареного м’яса, обсмажених грибів і відвареної картоплі (пропущених через м’ясорубку) з додаванням солі й чорного меленого перцю.
  3. Вареники додаємо в підсолений окріп, відварюємо до готовності й подаємо, поливши рослинним маслом або сметаною.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю