Панна-котта от Светланы Шептухи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Победительница первого сезона кулинарного шоу «МастерШеф» на телеканале СТБ открывает для Smachno.ua очередной эксклюзивный рецепт. Готовить панна-коту — несложно, зато удовольствие от этого десерта — безгранично

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

ИНГРЕДИЕНТЫ

  • Сливки 38% — 500 мл
  • Молоко — 150 мл
  • Сахар — 80 г
  • Ванилин — 1 упаковка
  • Желатин — 15 г
  • Вода — 70 мл
  • Коньяк — 30 г
  • Детское персиковое пюре — 1 баночка

СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Для панна-котты сливки смешиваем с молоком, сахаром и ванилином, затем кипятим.

Желатин замачиваем в теплой воде на 10-15 минут.

В теплую молочную массу вводим желатин, добавляем коньяк и персиковое пюре.

Размешиваем до однородности и разливаем по формам. Охлаждаем, дав застыть.

Подавать панна коту рекомендуется с соусом.

Для этого делаем густой сахарный сироп из 2 ст. ложек сахара и 1 ст. ложки воды.

Даем сиропу остыть и взбиваем его с очищенным киви в блендере.

Подаем панна коту, полив соусом и украсив зернами граната.


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

Шоколадный десерт «Захер Панна-котта» («Все буде добре») (видео)


 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю