Уха рибацька з розтягаєм від Миколи Тищенко


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Що може бути краще, ніж уха на природі? Тільки домашня уха від Миколи Тищенко! Ароматна уха з розтегаєм виходить насиченою, але не жирною

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгрідієнти

Для основи:

  • Карасі — 500-600 г
  • Цибуля — 0,5 шт. (приблизно 100 г)
  • Морква — 0,5 шт. (приблизно 50 г)
  • Чорний перець горошком — за смаком
  • Зелень (кріп, петрушка, тим’ян) — за смаком

Для супу:

  • Лосось — 50 г
  • Чорна тріска — 50 г
  • Судак — 50 г
  • Цукіні— 20 г
  • Картопля — 40 г
  • Морква — 15 г

Для розтягаїв:

  • Дріжджове
  • Рибна начинка
  • Цибуля

Як готувати

1. Чистимо й потрошимо карасів, голову залишаємо

2. Варимо рибний бульйон з цибулею, морквою так чорним горошковим перцем. Спочатку доводимо бульйон до кипіння, потім залишаємо на слабкому вогні 2-3 години, поки бульйон не стане прозорим

3. Готовий бульйон проціджуємо. Спецій не кладемо — за смаком він має бути нейтральним

4. Відварюємо окремо карптоплю в мундирі і цукіні, нарізані кубиками

5. Рибу нарізаємо кубиками не менше 1,5 х 1,5 см

6. Окремо проварюємо рибу, доки не відійдея білок

7. Бульйон переливаємо в чугунну кастрюлю, викладаємо всі інгрідієнти та ставимо на вогонь

8. Подаємо страву з розстегаями

9. При подачі підпалюємо фруктову паличку та ненадовго опускаємо в уху – це прибере занадто виражений смак риби

Готуємо розтягаї

1. Цибулю дрібно нарізаємо та трохи обсмажуємо

2. Рибу дрібно крошимо, додаємо до цибулі та обсмажуємо

3. Солимо й перчимо, начиняємо пиріжки та відправляємо в духовку

Порада: замість розстягая до ухи можна подавати грінки з білого чи чорного хліба

Автор — Тамила Аблаева



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю