Сирники від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Як приготувати сирники з ізюмом або грибами під різними соусами знає кулінарний експерт Алла Ковальчук

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

В рецепті сирників немає ніяких хитрощів: змішати півкіло творогу, одне яйце, декілька стлових ложок борошна (або манки), 2 столові ложки цукру, посолити, добре вимісити…Розділити тісто для сирників на шарики, зліпити  коржики, обваляти їх в борошні та смажити на вершковому маслі.

Але є й інші рецепти, що за смаком зовсім не поступаються класичним сирникам. Як приготувати сирники з з начинкою та під різними соусами розповіла Алла Ковальчук.

Солодкі сирники з ізюмом 

Інгредієнти

  • Сир — 300 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 100 г
  • Ізюм — 150 г
  • Просіяне борошно — 200 г
  • Кориця — за смаком
  • Сіль — за смаком

Як приготувати солодкі сирники

  1. Відокремлюємо білки від жовтків. Білки взбиваємо з дрібкою солі, а жовтки — з цукром
  2. Додаємо вимочений в теплій воді та обсушений паперовим рушником ізюм
  3. Сир перетираємо через сито та добре перемішуємо з ізюмом. Додаємо яйця та корицю
  4. Формуємо сирники
  5. Обвалюємо їх в борошні та обсмажуємо на олії з двох сторін до золотавої скоринки

Солоні сирники зз грибами

Інгредієнти

  • Сир — 250 г
  • Просіяне борошно — 200 г
  • Гриби — 250 г
  • Цибуля — 1 шт.
  • Зелень — за смаком
  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль — 1 ч. л.
  • Перець — 2-3 г
  • Олія — 250 г
  • Сода — дрібка

Як готувати сирники з грибами

  1. Обсмажуємо дрібно нарізані цибулю та гриби на 2-х окремих пательнях
  2. Змішуємо їх, солимо та перчимо за смаком. Додаємо зелень, перемішуємо та даємо начинці вистигнути
  3. В борошно додаємо яйце та погашений оцет
  4. Змішуємо яєчну суміш з товченим сиром
  5. Формуємо сирники: в центр кожного вкладуємо начинку
  6. Обсмажуємо їх у великій кількості олії з усій сторні до золотистості.

Солодкий журавлинний соус до сирників

Інгредієнти

  • Журавлина — 75 г
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Цедра лимону — за смаком

Як готувати журавлинний соус

  1. В журавлину додаємо 1,5 ст.л. води та розігріваємо в сотейнику
  2. Коли вона стане м’якою, протираємо через сито та додаємо цукор з цедрою лимону
  3. Доводимо сироп до кипіння, ретельно помішуючи
  4. Коли соус почте карамелізуватися, вимикаємо вогонь.

Пікантний журавлинний соус до сирників

Інгредієнти

  • Журавина — 75 г
  • Часник — 2 зубчика
  • Сіль — за смаком
  • Цукорр — за смаком
  • Цедра лимону — за смаком
  • Перець — за смаком

Як готувати пікантний журавлинний соус

  1. В журавлину додаємо 1,5 ст. л. води та розігріваємо в сотейнику
  2. Коли вона стане м’якою, протираємо через сито
  3. Додаємо мелений часник, сіль та перець за смаком, трохи цукру та цедру лимону. Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Подаємо сирники з соусом та зеленню.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю