Пиріжки з дріжджового тіста від Алли Ковальчук і Діми Коляденка (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Алла Ковальчук навчила телеведучого Діму Коляденка пекти ароматні й пишні пиріжки і булочки. Smachno.ua радить взяти рецепти на озброєння і приготувати пироги з дріжджового тіста на вихідних!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Для пишних пиріжків основа основ – це тісто. Дріжджове тісто потрібно вміти готувати: спочатку зробити опару, потім замісити тісто, дати йому підійти і тільки потім випікати. Як робити це правильно, знає Алла Ковальчук. Вона навчила телеведучого Діму Коляденка готувати пироги з вишнею і куркою, а також булочки з кунжутом.

Пироги з вишнею, пироги з куркою і булочки з кунжутом

ІНГРЕДІЄНТИ

Для опари:

  • Борошно – 60 г
  • Молоко – 250 мл
  • Дріжджі свіжі – 25 г
  • Цукор -1 ч.л.

Для тіста:

  • Опара – 270 г
  • Борошно – 500 г
  • Цукор -30 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль
  • Яйце (для змащування випічки) – 1 шт.
    Олія – ​​20 г
  • Яйце – для змазування випічки

Начинка для булочок:

  • Кориця – 30 г
  • Кунжут – 50 г

Начинка з вишні:

  • Вишня (заморожена) – 500 г
  • Цукор – 100 г
  • Крохмаль

Начинка з курки:

  • Рис – 150 г
  • Ріпчаста цибуля- 1 шт.
  • Кріп – 5 гілочок
  • Твердий сир- 100 г
  • Куряче філе – 2 шт.
  • Сметана – 100 г
  • Рослинне масло

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Готуємо опару

  1. Молоко підігріваємо до 30 ° С, розводимо в ньому дріжджі
  2. Додаємо цукор і просіяне борошно
  3. Все розмішуємо і залишаємо в теплому місці на 40 хвилин – щоб бродило

Готуємо тісто

  1. В опару додаємо яйця, сіль і цукор. Розмішуємо
  2. Просіваємо борошно і виливаємо в нього опару
  3. Топимо вершкове масло і додаємо його в тісто. Замішуємо тісто з ложкою рослинного масла
  4. Готове тісто ставимо в тепле місце на 2 години, щоб воно підійшло. За цей час треба 2-3 рази акуратно обім’яти тісто

Готуємо начинку

  1. Заморожену вишню промиваємо під проточною водою, залишаємо стекти
  2. Кунжут підсмажуємо на сухій сковороді до придбання коричневого відтінку
  3. Філе і цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо сіль, перець, спеції за смаком
  4. Рис варимо до напівготовності. Натираємо твердий сир, нарізаємо дрібно кріп
  5. У м’ясо виливаємо сметану і ставимо тушкуватися на 5 хвилин. З’єднуємо готову курку з рисом, сиром і кропом. Все перемішуємо і залишаємо трохи охолонути

Готуємо пироги

  1. Тісто ділимо навпіл. Одну половину розгортаємо в великий корж, посипаємо цукром, корицею і кунжутом. Згортаємо в рулет і нарізаємо товщиною 2-3 см
  2. Другу частину тіста нарізаємо шматочками і розгортаємо в коржі. Для пиріжків з солоною начинкою розгортаємо тісто у вигляді квадратів. Всередину викладаємо начинку з куркою, складаємо конвертиком, закріплюємо краї
  3. Інші коржі формуємо круглі. Їх посипаємо крохмалем, викладаємо вишню, формуємо пиріжки
  4. Деко з пергаментом змащуємо маслом, викладаємо випічку, зверху змащуємо збитим яйцем.
    Духовку розігріваємо до 180 ° С. Випікаємо 25 хвилин

Читайте також як приготувати торт П’яна вишня на Новий рік 2018 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Олів’є від Олександра Лещенка
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)
Торт П’яна вишня від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю