Страви з курячого філе від Сергія Калініна й Аркадія Войтюка (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Страви з курячого філе дуже різноманітні. Його можна тушкувати, смажити, варити, запікати та подавати з будь-яким соусом.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Запечене куряче філе

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Філе – 3 шт.
  • Кефір – 500 мл
  • Сметана – 100 мл
  • Вершки – 100 мл
  • Часник – 3 зубчики
  • Кріп – 10 г
  • Рослинна олія – ​​50 мл
  • Сіль -1 год. л.
  • Перець – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Куряче філе ріжемо на 2 частини. Маринуємо філе в кефірі протягом 15 хвилин, солимо і перчимо до смаку. Потім філе промиваємо, обсушуємо.

Філе обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін і викладаємо на деко з фольгою.

Готуємо соус: сметану збиваємо з вершками, додаємо дрібно нарізаний часник, рубану зелень кропу і все перемішуємо.

Заливаємо куряче філе соусом, накриваємо фольгою і випікаємо 20 хвилин при температурі 180 ° C.


Курячі маффіни з грибною начинкою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Помідори черрі – 6 шт.
  • Сир сулугуні – 100 г
  • Печериці – 500 г
  • Лук – 2 шт.
  • Вершки – 100 мл
  • Рослинна олія – ​​50 мл
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1 ч.л.
  • Чебрець – 6 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Філе нарізаємо смужками по формах, солимо і перчимо. Печериці та цибулю чистимо, ріжемо кубиками.

Підсмажуємо гриби з цибулею і вершками. У формочки викладаємо куряче філе, зверху викладаємо грибну начинку, сир і помідори-чері.

Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 ° C.


Курячі нагетси

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Куряче філе – 3 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Борошно – 100 г
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1 ч.л.
  • Рослинна олія – ​​400 мл

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо. Збиваємо яйця. Обвалюють шматочки філе в борошні, потім змочують у яйці. Паніруємо.

Викладаємо запаніровані шматочки курки на розігріту сковороду з великою кількістю масла.

Коли нагетси обсмажаться до рум’яної скоринки з одного боку, перевертаємо і обсмажуємо їх з іншого боку.


Панірування для курячих наггетсів: 3 види

Сирне панірування по-італійськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Пармезан – 50 г
  • Петрушка – 10 г
  • Панірувальні сухарі – 50 г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Сир натираємо на тертку, зелень подрібнюємо. Все змішуємо з панірувальними сухарями.

Куряче філе занурюємо в борошно, збиті яйця, потім в паніровці і смажимо на розжареній олії.


Пряне панірування по-американськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Борошно – 100 г
  • Кефір – 100 мл
  • Куркума – 1 ч.л.
  • Паприка – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Перець – 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Спеції змішуємо з борошном. Куряче філе змочують у кефірі, потім в паніровці. Повторюємо процедуру.


Панірування з кунжутом по-японськи

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Панірувальні сухарі – 3 ст.л.
  • Кріп – 10 г
  • Кунжут – 3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Подрібнюємо петрушку, змішуємо її з сухарями і кунжутом. Куряче філе занурюємо в борошно, збиті яйця, потім в паніровці і смажимо на розжареній олії.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю