Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Існує безліч рецептів приготування свинячої рульки. Ігор Місевич підготував рекомендації, виконавши які будь-хто зможе похвалитися відмінним блюдом!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Рулька з квашеною капустою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 зубчиків
  • Імбир – 30 г
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Гвоздика – 5-6 шт.
  • Мелений мускатний горіх – 0,5 ч.л.
  • Кардамон – 5 шт.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Квашена капуста – 500 г
  • Кисло-солодкі яблука – 2 шт.
  • Чорнослив – 10 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Соєвий соус – 70 мл
  • Гірчиця – 10 г
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, відшкребаємо від ворсинок. Промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
  2. Часник нарізаємо на дольки, змішуємо з сіллю. У рульці робимо надрізи і шпигуємо її часником з сіллю.
  3. У каструлю набираємо воду, додаємо цибулю, кардамон, чорний перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Кладемо рульку в киплячу воду і варимо на повільному вогні 1,5 години.
  4. Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиком 5х5 мм. Додаємо нарізані полускибочками (1 см) яблука, потім нарізаний смужками чорнослив. У самому кінці додаємо квашену капусту і заливаємо половиною ополоника бульйону, в якому вариться рулька, тушкуємо до готовності близько 30 хвилин.
  5. Імбир чистимо, натираємо на дрібній тертці. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, мускатний горіх, сіль, мелений перець, натертий імбир. Розігріваємо духовку до 250 ° С.
  6. Застеляємо деко фольгою, зверху викладаємо капусту з яблуками і чорносливом. Потім кладемо рульку і змащуємо її соусом з гірчицею й імбирем.
  7. Відправляємо рульку в духовку, розігріту до 250 ° С. Через 10 хвилин зменшуємо вогонь в духовці до 160 ° С. Запікаємо ще 20 хвилин.

Рулька, фарширована грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Свиняча рулька – 1,2-1,5 кг
  • Часник – 6-7 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Червоне сухе вино – 200 мл
  • Сильногазована мінеральна вода – 1 літр
  • Печериці – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Заморожена малина – 20 шт.
  • Рослинна олія – ​​30 мл
  • Чорний мелений перець – 1/4 ч.л.
  • Сіль – щіпка
  • Чорний перець горошком – 3-4 шт.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Рульку обвуглюємо, шкребемо ножем, миємо й сушимо паперовим рушником. Виймаємо з рульки кістку.
  2. Нагріваємо вино, мінеральну воду, спеції до температури 36,6 градусів. Маринуємо рульку, залишаємо на годину.
  3. Цибулю чистимо. Гриби миємо. Нарізаємо цибулю і гриби кубиком 5х5 мм. Обсмажуємо цибулю і гриби на окремих сковорідках 4-5 хвилин до золотистої скоринки. Змішуємо цибулю, гриби, сіль, чорний мелений перець в мисці. Додаємо заморожену малину.
  4. Фаршируємо рульку обсмаженими грибами і малиною. Зашиваємо протилежні краю рульки ниткою.
  5. Відправляємо рульку в рукав для запікання. Випікаємо 2 години при 160 ° С. Потім розгортаємо рукав, змащуємо рульку соком, який утворився при випіканні, і випікаємо при 200 ° С ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Інші рецепти страв до святкового столу дивіться в нашій добірці Рецепти на Новий рік 2018


Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 1

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 2

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 3

Як приготувати свинячу рульку: відеорецепт. Частина 4



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю