Консервований салат із зелених помідорів від Ольги Сумської


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Помідори бувають різні: червоні, жовті та... зелені! Як приготувати чудовий салат з зелених помідорів знає актриса Ольга Сумська

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти (на банку об’ємом 500 мл)

  • Зелен помідори— 200 г
  • Морква — 60 г
  • Цибуля — 60 г
  • Перець солодкий — 120 г
  • Корінь петрушки — 20 г
  • Зелень петрушки — ¼ пучка
  • Соняшникова олія — 60 мл
  • Оцет — 50 мл
  • Гвоздика — за смаком
  • Лавровий лист  — за смаком
  • Духм’яний перець — за смаком
  • Соль — за смаком

Рецепт приготування салату із зелених помідорів

  1. Помідори розрізаємо на 4-6 частин
  2. Моркву очищаємо та попередньо замочуємо в холодній воді 15 хвилин
  3. Перець чистимо від насіння. Нарізаємо його разом з морквою соломкою
  4. Цибулю нарізаємо кільцями
  5. Корінь петрушки варимо 20 хвилин та нарізаємо соломкою. Подрібнюємо зелень
  6. Всі овочі викладаємо в банку, додаємо лавровий лист, гвоздику та духм’яний перець
  7. Заливаємо овочі гарячою олією, накриваємо кришкою (не закатуємо) та ставимо в кастрюлю з теплою водою
  8. Після того, як вода закипить, стерилізуємо банки 1 годину
  9. Банки закупорюємо, перевертаємо горличком вниз та залишаємо до повного охолодження.


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Олів’є від Олександра Лещенка
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Дієта Надії Матвєєвої
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю