Олів’є від Олександра Лещенка


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Олександр Лещенко відомий як мінімум половині України, адже це один з найяскравіших учасників проекту «Танцюють всі! - 1 »телеканалу СТБ. В гостях у Smachno.ua він поділився рецептом свого улюбленого новорічної страви

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Cалат Олів’є

СКЛАДОВІ

  • Рябчики – 2 шт
  • Телячий язик – 1 шт
  • Чорна ікра – 100 г
  • Листя салату – 200 г
  • Великий омар – 1 шт
  • Мариновані корнішони – 150 г
  • Консервована соя – 100 г
  • Свіжі огірки – 2 шт
  • Каперси – 100 г
  • Яйця – 5 яєць
  • Майонез
  • Сіль
  • Перець

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Окремо відварюємо рябчиків, телячий язик і омарів. Відварюємо і очищаємо від шкаралупи яйця.
  2. Нарізаємо відварене м’ясо, яйця, листя салату, мариновані корнішони, свіжі огірки.
  3. Змішуємо нарізані продукти з консервованої соєю, чорною ікрою і каперсами, присаливаем, перчимо і заправляємо майонезом.

Читайте також: Олів’є з куркою



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)
Свиняча рулька від Ігоря Місевича (Все буде смачно)
Пиріжки з дріжджового тіста від Алли Ковальчук і Діми Коляденка (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю