Бурякові деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Деруни бувають не тільки картопляними, але й буряковими! Незвичний рецепт від кулінарного експерта Тетяни Литвинової

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти

Буряк – 400-500 г
Яйце – 1 шт
Часник – 1 зубчик
Борошно – 4-5 ст.л.
Сіль – 1/2 ч.л.

Як готувати

1. Зварений або запечений буряк натираємо на крупній тертці.

2. Додаємо яйце, дрібно нарізаний часник, борошно й сіль. Перемішуємо.

3. Викладаємо на сковороду з добре розігрітим маслом. Обсмажуємо бурякові деруни близько 2 хвилин з кожного боку.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Десерти з пісочного тіста від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
ТОП-5 рецептів зі свинячого окосту від зірок Все буде смачно
Олів’є від Олександра Лещенка
Кролик від Сергія Калініна і Ігоря Обухівського (Все буде смачно)
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Домашній зефір від Лізи Глинської і Андре Тана (Все буде смачно)
Печінковий паштет від Алли Ковальчук та Романа Мєдного (Все буде смачно)
Крем-брюле і крем-карамель від Тетяни Литвинової і Самвела Адамяна (Все буде смачно)
Соковита качка в духовці від Сергія Калініна та Оксани Байрак (Все буде смачно)
Маффіни від Лізи Глинської (Все буде смачно)
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Оселедець під шубою та форшмак від Сергія Калініна та Сергія Писаренко
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Пряники від Алли Ковальчук і Дмитра Танковича (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю