Пиріг Ноктюрн (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Пиріг "Ноктюрн" з мандаринами порадує будь-якого ласуна і не тільки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яйця3шт
Творог750г
Лимон (цедра)1шт
Розпушувач для тіста1.50ч.л.
Борошно2.50стакан
Масло (для тіста)100г
Масло100г
Яєчні жовтки (для тіста)2шт
Творог (для тіста)200г
Сметана250г
Цукор100г
Мандарини5шт

Готуємо тісто для пирога

Сир збиваємо з жовтками, додаємо вершкове масло і просіяне борошно, змішане з розпушувачем. В кінці кладемо лимонну цедру.

Готуємо начинку для пирога

  1. Сир збиваємо з яйцями, кладемо вершкове масло, сметану, цукор і мандаринову цедру.
  2. Мандарини очищаємо від білих плівок і перегородок, невелику частину відкладаємо, а решту додаємо в начинку.
    приготування пирога

Готуємо пиріг

  1. Більшу частину тіста розгортаємо в тонкий пласт і вирізаємо за формою денця форми для випічки.
  2. Денце форми змащуємо вершковим маслом, укладаємо на нього тісто і поміщаємо в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.
  3. В цей час бортики форми змащуємо маслом і формуємо з тіста боки пирога. Через 10 хвилин дістаємо денце пирога з духовки і охолоджуємо.
  4. Збираємо форму і шматочками тіста з’єднуємо денце з бортиками.
  5. Заливаємо начинку. Зверху викладаємо відкладені мандарини та запікаємо пиріг в духовці протягом 60 хвилин.
    Щоб верх пирога не підгорів, можна накрити його фольгою, а за 15 хвилин до готовності її зняти, щоб пиріг підрум’яниться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиново-творожний пиріг від Єлизавети Глинської


Пиріг Ноктюрн – відорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю