Гарбузове печиво


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Дізнайтеся, як приготувати гарбузове печиво, від якого не відмовиться жодна дитина!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Борошно350г
Гарбузове пюре250г
Цукор100г
Вершкове масло100г
Розпушувач2ч.л.
Кориця1ч.л.
Мускатний горіх0,5ч.л.
Апельсинова цедра2ст.л.
Апельсинові цукати або апельсинові скоринки в цукрі1ст.л.
Ізюм або волоські гоіхи50г

Як приготувати пряне гарбузове печиво

1. Заздалегідь готуємо гарбузове пюре (запікаємо шматочки гарбуза в духовці або відварюємо в пароварці)

Головне, щоб гарбуз не містив зайву вологу

2. Борошно просіваємо, додаємо спеції і розпушувач

3. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності й освітлення маси

4. Чергуємо додавання гарбузового пюре і борошняної суміші

5. Додаємо цедру, цукати з родзинками

Так само добре до смаку підійдуть волоські горіхи

6. Формуємо печеньки і випікаємо при 180 ° C до зарум’янювання 15-25 хвилин



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Олів’є по-мексиканськи (Все буде добре) (відеорецепт)
Торт Сльози янгола (Все буде добре) (відеорецепт)
Сангрія (фоторецепт)
Крем-брюле за 3 кроки
Тріснуте шоколадне печиво
Фруктовий салат на подушці з сорбета (фоторецепт)
Домашня паста з качкою (фоторецепт)
Домашній майонез від Ектора Хіменес-Браво
Швидкі чебуреки с сиром
Індичка, запечена в духовці
Кисло-солодкий китайський соус для м’яса
Пиріг з гарбуза
Курча в вині: покроковий рецепт
Кавове суфле з горіховим праліне (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю