Гарбузово-яблучне желе з шоколадним ганашем (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Желе з гарбузово-яблучного соку і солодкого гарбузового пюре з начинкою з ніжно-вершкового шоколадного ганаша - це просто неймовірно смачний десерт. Готується він просто, виглядає ефектно і обов'язково сподобається як дорослим, так і дітям

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Гарбуз (очищений від шкірки і насіння)200г
Гарбузово-яблучний сік200г
Чорний шоколад50г
Вершки2ст.л.
Желатин4ч.л.
Вершкове масло2ст.л.
Вода180мл
Ванільний цукор1ч.л.

Продукти для приготування страви

1. Нарізаємо гарбуз довільними шматочками

2. Шоколад змішуємо з маслом, додаємо цукор

3. Топимо шоколад на водяній бані, додаємо до нього вершки

Максимальна температура нагріву шоколаду 60 ° С

4. Гарбуз відварюємо до м’якості. Потім відкидаємо гарбуз на сито, зливаючи відвар

5. Розчиняємо желатин в гарячому гарбузовому відварі. Додаємо гарбузово-яблучний сік. Якщо желатин не розчиняється, суміш злегка нагріваємо, але не кип’ятимо

Желатин краще попередньо замочити в невеликій кількості води

6. Відварений гарбуз перебиваємо за допомогою блендера

7. З’єднуємо сік з желатином і гарбузове пюре. Добре перемішуємо

8. Гарбузовою масою заповнюємо форми до половини і ставимо їх в холодильник

Якщо хочете, щоб желе застигло швидше, його можна поставити в морозильну камеру

9. На застигле желе за допомогою кондитерського мішка видавлюємо шоколадний ганаш і знову ставимо на холод

10. На застиглий ганаш викладаємо гарбузову масу, що залишилася, ставимо желе в холодильник до повного застигання

Гарбузово-яблучне желе з шоколадним ганаш готово!


Читайте також: Лимонне желе


Фото: Віталій Панін, Smachno.ua



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Медова заправка (фоторецепт)
Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами (фоторецепт)
Торт Монастирська хата
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Еклери з шоколадним кремом
Шоколадний кекс (Все буде добре) (відеорецепт)
Торт Захер: покроковий рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю