Печиво Макарон (Все буде добре) (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Макарон - це традиційний французький кондитерський виріб з яєчних білків, цукру і меленого мигдалю, який зазвичай робиться у формі печива. Як приготувати ідеальні макарони знає Єлизавета Глинська!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Мигдальне борошно200г
Цукрова пудра200г
Яєчні білки150г
Цукор200г
Вода65мл
Коричневий барвникза смаком
Вишневий конфітюр для начинкиза смаком

Як приготувати макарони: рецепт покроково

Крок 1. Змішуємо миндальне борошно і цукрову пудру, перетираємо через сито

Порада від Лізи Глинської: миндальне борошно можна приготувати самостійно з мигдальних горіхів або мигдальних пластівців. Якщо ви використовуєте горіхи, їх потрібно обдати окропом, потім крижаною водою, зняти шкірку і добре просушити. Одним із секретів ідеальних макаронів є сухість борошна. Підготовлені горіхи перебиваємо разом з цукровою пудрою в борошно, перетираємо через сито і підсушуємо в духовці при температурі 80 градусів протягом 30 хвилин. Так само готуємо борошно з мигдальних пластівців

Крок 2. Одну частину яєчного білка (75 г) змішуємо з борошняною сумішшю. Добре вимішуємо до пастоподібного стану. Додаємо барвник

Крок 3. Готуємо меренгу: в сотейник наливаємо воду, всипаємо цукор. Нахиляємо сотейник в різні боки, щоб вода і цукор змішалися. Нагріваємо сироп до температури 118 градусів

Готовність сиропу визначаємо, капнувши невелику кількість сиропу в крижану воду: якщо він скочується в м’яку кульку, то сироп готовий

Крок 4. Яєчний білок збиваємо в міцну піну. Тонкою цівкою вливаємо сироп в білки, не припиняючи збивати. Щоб білки краще збивалися, вони повинні бути кімнатної температури

Готова меренга повинна не стікати з вінчика, але бути гнучкою: якщо покачати вінчиком, вона буде гойдатися з боку в бік

Крок 5. З’єднуємо разом миндальную суміш й меренгу

Крок 6. Деко перевертаємо зворотною стороною і викладаємо на нього пергаментний папір, на який попередньо наносимо розмітку для печива. Наповнюємо масою кондитерський мішок. Використовуємо круглу насадку діаметром 8-10 мм

Крок 7. Відкидємо на пергамент по розмітці макарони. Залишаємо їх на 30 хвилин, щоб верх макаронів злегка підсох.
Духовку розігріваємо до 150 градусів, відправляємо туди макарони. Перші п’ять хвилин відкривати духовку ні в якому разі не можна. Потім відкриваємо духовку на кілька секунд, щоб вийшла зайва волога. І випікаємо макарони ще 6-7 хвилин

Крок 8. Виймаємо печиво з духовки, знімаємо пергамент з дека і даємо макаронам повністю охолонути

Крок 9. Готові макарони з’єднуємо між собою за допомогою вишневого конфітюру

Як приготувати макарони: відеорецепт



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Торт Сльози янгола (Все буде добре) (відеорецепт)
Крем-брюле за 3 кроки
Тріснуте шоколадне печиво
Фруктовий салат на подушці з сорбета (фоторецепт)
Пиріг з гарбуза
Кавове суфле з горіховим праліне (Все буде добре) (відеорецепт)
Десерт з груш і шоколаду
Маковий кекс (Все буде добре) (відеорецепт)
Рецепт чізкейка в домашніх умовах
Простий рецепт медовика зі сметанним кремом
Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)
Дієтичні кекси (Все буде добре) (відеорецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю