Шоколадне поліно


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Шоколадне поліно - смачний і оригінальний десерт. Як приготувати шоколадне поліно читайте в нашому покроковому рецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Чорний шоколад15г
Готовий шоколадний ганаш40г
Цукор40г
Яйце (жовток)1шт
Рослинны вершки50г
Вершкове масло (15%, полегшене)50г
Вершкове масло10г
Пшеничне борошно40г
Яйця2шт
Какао25г

Як приготувати шоколадне поліно: покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт: в комбайні змішуємо яйце, борошно, какао і збиваємо на “6” швидкості до отримання пишної маси. Потім додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо і викладаємо тісто рівним шаром на силіконове деко

2. Випікаємо бісквіт при температурі 170 ° С протягом 15 хвилин

3. Готуємо крем: в окремому посуді з’єднуємо жовток з цукром і заварюємо до густоти на водяній бані при температурі 70 ° С

4. Після збиваємо вершкове масло (15% -е) і вершки, акуратно з’єднуємо їх зі завареним жовтком і знову ретельно збиваємо до отримання однорідної маси

5. Готовий бісквіт змащуємо кремом, звертаємо у вигляді рулету і даємо охолонути при температурі + 2 С протягом 20 хвилин. Потім нарізаємо шматочками по 50 г, ретельно глазируємо шоколадним ганашем і прикрашаємо завитками з чорного шоколаду


Читайте також: Шоколадна ковбаса



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Відкритий пиріг з чорносливом та горіхами (фоторецепт)
Торт Монастирська хата
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Еклери з шоколадним кремом
Шоколадний кекс (Все буде добре) (відеорецепт)
Торт Захер: покроковий рецепт
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю