Сорбет «Фиалка»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Смешиваем воду, ликер и лимонный микс. Ставим смесь в морозилку и замораживаем. После достаем и взбиваем миксером. Добавляем взбитые в стойкую пену белки, перемешиваем и снова отправляем смесь в морозилку. Через полчаса ее достаем и перемешиваем. Ставим сорбет еще на полчаса в морозилку, после достаем, выкладываем сорбет в креманку и подаем.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Ликер фиалка40мл
Яйцо (белок) 2шт
Лимонный микс60мл
Вода400мл

Смешиваем воду, ликер и лимонный микс. Ставим смесь в морозилку и замораживаем. После достаем и взбиваем миксером. Добавляем взбитые в стойкую пену белки, перемешиваем и снова отправляем смесь в морозилку. Через полчаса ее достаем и перемешиваем. Ставим сорбет еще на полчаса в морозилку, после достаем, выкладываем сорбет в креманку и подаем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)
Дієтичні кекси (Все буде добре) (відеорецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)
Як приготувати шарлотку – ТОП-3 рецепта
Дієтичне печиво: покроковий рецепт
Гранола (фоторецепт)
Бананове печиво (Все буде добре) (відеорецепт)
Гарбузове печиво
Французський багет за 3 кроки
Медово-пряникові чоловічки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)
Печиво Макарон (Все буде добре) (відеорецепт)
Горіхове печиво
Швидкий сметанник – рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю