Клубничный сорбет


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Яичные белки взбиваем с сахаром в густую пену. Добавляем мелко нарезанную клубнику, перебиваем до однородной массы и ставим в морозилку на 1,5 часа. Через каждые полчаса сорбет  перемешиваем, потом опять ставим на холод.  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Клубника300г
Яйца (белок) 6шт
Сахар150г

Яичные белки взбиваем с сахаром в густую пену. Добавляем мелко нарезанную клубнику, перебиваем до однородной массы и ставим в морозилку на 1,5 часа. Через каждые полчаса сорбет  перемешиваем, потом опять ставим на холод.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)
Дієтичні кекси (Все буде добре) (відеорецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)
Як приготувати шарлотку – ТОП-3 рецепта
Дієтичне печиво: покроковий рецепт
Гранола (фоторецепт)
Бананове печиво (Все буде добре) (відеорецепт)
Гарбузове печиво
Французський багет за 3 кроки
Медово-пряникові чоловічки від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре) (відеорецепт)
Печиво Макарон (Все буде добре) (відеорецепт)
Горіхове печиво
Швидкий сметанник – рецепт приготування


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю