Лаваш з паровою броколі та сиром (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Рецепт від дієтолога Світлани Фус - лаваш з апетитною начинкою з шампіньйонів, суцвіть броколі, зелені та сиру. Такий лаваш можна взяти з собою на роботу або пікнік: смачно, корисно і абсолютно безпечно для фігури!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Цибуля порей30г
Сіль0за смаком
Оливкова олія0за смаком
Базилік0за смаком
Тонкий лаваш50г
Сир до 20%30г
Броколі відварена на пару120г
Печериці50г
Спеції0за смаком

Продукти, які потрібні для приготування лаваша з паровою броколі та сиром.

  1. Обсмажуємо до рум’яності на оливковій /соняшниковій олії нарізану півкільцями білу частину цибулі-порею та нарізані скибочками шампіньйони.
  2. Нарізаємо м’яку частину зеленої цибулі-порею.

3. Натираємо на крупній тертці сир.

4. Викладаємо на лаваш печериці з цибулею.

5. Викладаємо поверх грибів нарізану невеликими шматочками броколі


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

Що завернути в лаваш: 8 смачних варіацій


6. Посипаємо тертим сиром.

7. Додаємо зелень.

8. Перчимо.


ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ:

Конвертики з лавашу з селерою та яблуком


9. Завертаємо лаваш.

10. Запікаємо рулет з лаваша в розігрітій до 200 ° С духовці протягом 8-10 хвилин

Лаваш з сиром, грибами та броколі готовий! Смачного!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю