Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Smachno.ua пропонує кілька варіантів начинок, які можна загорнути в лаваш!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Варіантів використання лаваша безліч: він хороший і в вигляді хліба, тобто в своєму прямому призначенні, і як основа для цікавих, ефектних страв, які підійдуть як для буденної сімейної трапези, так і для святкового столу, наприклад, в якості закуски на Новий рік 2018.

В якості начинки для лаваша підійде все, що завгодно: м’ясний фарш, гриби, риба, сир, овочі, ковбасні вироби і т.д. Можна просто намазати його вершковим маслом і посипати зеленню – все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії.


ГОТУЄМО РАЗОМ


Лаваш з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 400 г
  • Рослинна олія – ​​за смаком
  • Петрушка (зелень) – за смаком
  • Базилік – за смаком
  • М’ята – за смаком
  • Кінза – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сіль за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Всю зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, додаємо сіль і наносимо отриману суміш на лаваш
  2. Згортаємо лаваш з начинкою в трубочку, нарізаємо невеликими шматочками й обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін

Лаваш з помідорами і куркою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 3 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Ріпчаста цибулю-1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Курка (філе) – 300 – 400 г
  • Листя салату – на смак
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Спеції – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Додаємо дрібно нарізану курку й обсмажуємо до готовності
  2. За 10 хвилин до кінця смаження додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, а в кінці смаження – сіль і спеції
  3. Викладаємо курку на лист лаваша (залишивши 2-3 см від краю), зверху накриваємо іншим лавашем і викладаємо на нього салатні листя
  4. На салатні листя кладемо кружки помідорів і злегка поливаємо їх майонезом
  5. Накриваємо помідори останнім лавашем, злегка змазаним майонезом і звертаємо отримані шари лаваша у вигляді щільної трубочки
  6. Відправляємо рулет з лаваша в холодильник на 30-40 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з сиром і крабовими паличками

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Сир – 150 г
  • Крабові палички – 200 г
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крабові палички дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, подрібненою зеленню, змащуємо сумішшю лаваш і згортаємо його в трубочку
  2. Розміщуємо рулет з лаваша в холодильник на 60-90 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з крем-сиром і зеленню

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Крем-сир – 250 г
  • Слабосолений лосось- 300 г
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змішуємо крем-сир з подрібненою зеленню, намазуємо суміш на лаваш, викладаємо зверху плоскі тонкі шматочки лосося і згортаємо лаваш в трубочку
  2. Рулет з лаваша охолоджуємо протягом 30 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками

Лаваш з бринзою і маслом

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 1 шт.
  • Бринза – 150-200 г
  • Вершкове масло – 100-150 г
  • Кінза – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Зелена цибуля – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Змащуємо лаваш вершковим маслом, посипаємо тертою бринзою, подрібненою зеленню, згортаємо лаваш в трубочку, охолоджуємо і нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками


Лаваш з червоною рибою і яйцями

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 3 шт.
  • Сьомга – 300 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Часник – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Лаваш змащуємо тонким шаром майонезу і викладаємо дрібно нарізану сьомгу. Накриваємо рибу другим лавашем і викладаємо на нього дрібно нарізані яйця
  2. Кладемо на яйця третій лаваш і наносимо на нього шар з майонезу, подрібненої зелені і часнику. Згортаємо з лаваша рулет і ставимо в холодильник на 2 години
  3. Перед подачею нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками

Лаваш з копченою куркою і корейською морквою

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Лаваш – 2 шт.
  • Копчена курка- 350 г
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Майонез – за смаком
  • Часник – за смаком
  • Зелень – за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Майонез змішуємо з розчавленим часником і змащуємо цією сумішшю лаваш. Викладаємо на нього дрібно нарізану курку, посипаємо подрібненою зеленню і накриваємо її другим лавашем
  2. Його теж змащуємо соусом з майонезу і часнику, викладаємо шар з корейської моркви і посипаємо подрібненою зеленню
  3. Звертаємо лаваш в рулет і ставимо на 30 хвилин в холодильник
  4. Перед подачею нарізаємо лаваш з начинкою порційними шматочками

Лаваш зі смаженими грибами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Гриби – 500 г
  • Ріпчаста цибулю-1-2 шт.
  • Лаваш – 3 шт.
  • Твердий сир – 250 г
  • Яйця (варені) – 3-4 шт.
  • Яйце (сире) – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Рослинна олія – ​​за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Гриби і цибулю дрібно нарізаємо й обсмажуємо в рослинній олії до готовності. Викладаємо гриби на лаваш, покриваємо їх другим лавашем і робимо на ньому шар з тертого сиру і подрібненої зелені
  2. Кладемо зверху третій лаваш, викладаємо на нього подрібнені яйця, згортаємо в трубочку і ставимо в холодильник на 2 години
  3. Потім нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками, змочуємо їх в збитому яйці й обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Як вибрати м’ясо індички: 7 правил
Меню на Новий рік 2018: прості салати
Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)
Як приготувати італійську пасту вдома
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Як швидко зварити кашу (Все буде добре) (відеопорада)
Що приготувати на романтичну вечерю: 3 варіанти меню
Як заправити рис для суші (відео)
Як швидко почистити часник
Як маринувати різні види м’яса? (Все буде добре)(відеопорада)
Як приготувати цукати з цитрусових?
Як приготувати домашню закваску
Як приготувати низькокалорійний торт
Як приготувати яйце-пашот (фото)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю