Яблучний сидр


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Готувати сидр вдома не менш весело, ніж потім його пити :) Пропонуємо простий рецепт бурштинового, п'янкого напою з яблук, який ви можете легко приготувати у себе на кухні

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яблука1кг
Цукор200г
Ізюм25г

Як приготувати яблучний сидр – покроковий рецепт

1. Яблука промиваємо, дрібно нарізаємо, видаливши серединку, пересипаємо цукром і додаємо ізюм. Відправляємо їх в трилітрову банку

Якщо яблука не дуже соковиті, додайте трохи води (300-400 мл на обсяг 3 л)

2. Надягаємо на банку гумову рукавичку і залишаємо сидр бродити 8-10 днів при кімнатній температурі

3. Коли рукавичка вздується, сидр проціджуємо, переливаємо в глечик, накриваємо марлею і ставимо на 4 дні в холодильник

4. Після проціджуємо через марлю, даємо осадку впасти на дно і за допомогою трубочки переливаємо в пляшку

Яблучний сидр готовий!


Читайте також: Класичний імбирний ель



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю