Шоколадно-кремовый ликёр


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Шоколад крошим, растворяем в горячем молоке и остужаем. Теперь все ингредиенты кладем в емкость для взбивания и с помощью миксера взбиваем до однородной консистенции. Храним ликер в холодильнике.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сливки взбитые 250мл
Водка250мл
Молоко300мл
Яйца3шт
Пудра сахарная400г
Шоколад150г
Сахар ванильный1ч.л.

Шоколад крошим, растворяем в горячем молоке и остужаем. Теперь все ингредиенты кладем в емкость для взбивания и с помощью миксера взбиваем до однородной консистенции. Храним ликер в холодильнике.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Глінтвейн з портвейном
Апельсиновий крюшон із шампанським
ТОП-5 коктейлів на Новий рік 2018
Банановий коктейль без блендера
Новий рік 2018: готуємо святкові коктейлі вдома
Сангрія (фоторецепт)
Яблучний сидр
Масала чай: як заварювати
М’ятна наливка
Кавовий коктейль з апельсином (фоторецепт)
Класичний імбирний ель
Смузі з хурмою і бананом: покроковий рецепт
Чай з хурми (Все буде добре) (відеорецепт)
Кава по-віденськи (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю