Гаспачо


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

От исп.gazpacho. Под гаспачо чаще всего принято понимать холодный испанский (родом из Андалусии) томатный суп, в состав которого, как правило, входят протертые помидоры, огурцы, перец, чеснок. Заправляется суп оливковым маслом и уксусом. Однако в испанском регионе Кастилия Ла-Манча (Castilla-La Mancha) под названием гаспачо числится горячий суп из дичи. Гаспачо Гаспачо с авокадо Гаспачо из ананаса и огурцов  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

От исп.gazpacho. Под гаспачо чаще всего принято понимать холодный испанский (родом из Андалусии) томатный суп, в состав которого, как правило, входят протертые помидоры, огурцы, перец, чеснок. Заправляется суп оливковым маслом и уксусом. Однако в испанском регионе Кастилия Ла-Манча (Castilla-La Mancha) под названием гаспачо числится горячий суп из дичи.

Гаспачо

Гаспачо с авокадо

Гаспачо из ананаса и огурцов  



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Рецепт пончиків з лимоном
Горіховий торт (фоторецепт)
Зустрічаємо святого Миколая: 5 десертів
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Дитяче меню до Дня святого Миколая (фото)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю