Долма


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Распространенное в странах Закавказья и Ближнего Востока блюдо, представляющее собой мясную начинку, упрятанную в растительную оболочку (по принципу голубца). В качестве растительной оболочки часто используются листья фруктовых и ягодных культур: смородины, винограда и проч. Часто в качестве "сосуда" используются фрукты (айва, яблоки, груши), избавленные от сердцевины. Процесс тепловой обработки в зависимости от рецепта тоже может варьироваться: варка, запекание и проч.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Распространенное в странах Закавказья и Ближнего Востока блюдо, представляющее собой мясную начинку, упрятанную в растительную оболочку (по принципу голубца). В качестве растительной оболочки часто используются листья фруктовых и ягодных культур: смородины, винограда и проч. Часто в качестве "сосуда" используются фрукты (айва, яблоки, груши), избавленные от сердцевины. Процесс тепловой обработки в зависимости от рецепта тоже может варьироваться: варка, запекание и проч.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Новорічне меню 2018: найкращі ідеї
Апельсиновий крюшон із шампанським
ТОП-5 коктейлів на Новий рік 2018
Дієтичні салати на Новий рік 2018
Як скласти меню на Новий рік 2018 (рік Собаки)
Гриби, фаршировані рисом
Торт Захер: покроковий рецепт
ТОП-10 рецептів для новорічного столу 2018
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу
Що приготувати з курки на Новий рік 2018
Апельсиновий мармелад від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фаршировані печериці: покроковий рецепт
Медові вафлі з маком
Як харчуватися під час і після посту: 5 правил


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю