Бриош


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Бриош — разновидность французской сдобной выпечки. Традиционный бриош представляет собой круглую булку с фруктами и измельченным шоколадом, подваемую к чаю или кофе. Первое упоминание об этой сдобе содержится в древнефранцузских летописях, датируемых 1404 годом. Начиная с 18 века, бриош стал готовиться во Франци повсеместно.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Бриош — разновидность французской сдобной выпечки. Традиционный бриош представляет собой круглую булку с фруктами и измельченным шоколадом, подваемую к чаю или кофе. Первое упоминание об этой сдобе содержится в древнефранцузских летописях, датируемых 1404 годом. Начиная с 18 века, бриош стал готовиться во Франци повсеместно.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Масала чай: як заварювати
Рулет зі шпинату (Все буде смачно) (відеорецепт)
Риба з овочами на пару
Фріттата з брокколі й печерицями
Томатний суп з базиліком (фоторецепт)
Риба, фарширована грибами
Лазанья – рецепт приготування
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Соус песто
Дієтичний гарбузовий десерт (Все буде добре) (відео)
Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)
Салат із зеленого горошку з шинкою і домашнім майонезом
Як знизити апетит: 7 порад від дієтолога
Дієтичні кекси (Все буде добре) (відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю