В ресторане Touch Cafe открыт сезон «охоты» на лисичек


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Шеф-повар Михаил Марчук представляет блюда с грибами лисичками

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан Touch Cafe приглашает на открытие сезона блюд с грибами лисичками! По случаю наступления грибной поры шеф-повар ресторана Михаил Марчук разработал специальное меню.

В ассортименте:
салат из лисичек, рукколы, сыра качо рикотта с яйцом пашот (115 грн);
суп из фасоли с лисичками и чоризо (54 грн);
пицца с лисичками (грибы, моцарелла, горгонзола, ветчина, томаты) (148 грн);
папарделле с лисичками и цукини (79 грн);
пирог с лисичками (81 грн);
молодой картофель с лисичками и сметаной (94 грн);
филе свинины с овощным соте и лисичками (подается с абрикосовым соусом) (112 грн).



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Риба, фарширована грибами
Лазанья – рецепт приготування
Холодець по-новому від Евгена Клопотенко (фоторецепт)
Соус песто
Дієтичний гарбузовий десерт (Все буде добре) (відео)
Дієтичні мафіни з журавлини (Все буде добре) (відеорецепт)
Салат із зеленого горошку з шинкою і домашнім майонезом
Як знизити апетит: 7 порад від дієтолога
Дієтичні кекси (Все буде добре) (відеорецепт)
Правильний маринад для курки
Солянка: покроковий рецепт
Печінкові котлети – рецепт приготування
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Морквяний мус з імбирем (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю