Панна котта со вкусом розовых лепестков — новинка ресторана «Конкорд»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Сливочный вкус панна котты подчеркивают цветочные нотки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан «Конкорд» приглашает попробовать обновленный итальянский десерт панна котту. Особенность этого лакомства в новой вариации — сладкий насыщенный вкус розовых лепестков и цветочный аромат. Основа десерта классическая — сливки. 

Розовая панна котта доставит гурманам настоящее удовольствие. Особенно если дегустировать десерт на летней террасе ресторана «Конкорд».



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Зустрічаємо святого Миколая: 5 десертів
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Дитяче меню до Дня святого Миколая (фото)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
День Святого Миколая: як прикрасити страви для дітей
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю