Сезон черноморских рапанов в ресторане «Смородина»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

В меню ресторана «Смородина» появились рапаны из Черного моря

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Ресторан «Смородина» открывает сезон черноморских рапанов. Нежный и неповторимый вкус этого морепродукта, приготовленного по лучшим рецептам, не оставит равнодушным даже самого взыскательного гурмана!

В меню заведения появились такие деликатесы: шашлык из рапанов (72 грн), рапаны, жареные с луком, помидорами черри в сливочном соусе (85 грн) и рапаны по-французски (92 грн).



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Торт Монастирська хата
Католицьке Різдво 2018: страви на Святвечір
Католицьке Різдво: як приготувати український обрядовий стіл
Фарширований кролик, запечений в свинячій сітці (Все буде смачно) (відеорецепти)
Що взяти в офіс: дієтичне меню на тиждень
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Еклери з шоколадним кремом
Домашня локшина
Шоколадний кекс (Все буде добре) (відеорецепт)
Новорічне меню 2018: найкращі ідеї
Апельсиновий крюшон із шампанським
ТОП-5 коктейлів на Новий рік 2018
Дієтичні салати на Новий рік 2018


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю