Киш з брокколі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Брокколі - незамінний помічник у боротьбі з осінньою недостачою витамінів. Розповідаємо, як приготувати смачний киш з брокколі та сиром

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Суцвіття брокколі2склянки
Листкове тісто400г
Яйця2шт
Велика цибулина1шт
Натерта моцарелла2склянки
Діжонська гірчиця2ч.л.
Базилік1г
Орегано1г
Свіжа петрушка0.50склянки
Вершкове масло60мл
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати кіш з брокколі: покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку до 190 ° С. В цей же час бланшируємо брокколі в сотейнику, в трохи підсоленій воді приблизно хвилину. Виймаємо брокколі та погружаємо в льодяну воду

Заморожені брокколі бланширувати не потрібно

2. В пательні розтоплюємо масло та обсмажуємо в ньому дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо суміш припра, сіль та перець. Добре перемішуємо

3. В окремому посуді змішуємо яйця, брокколі та тертий сир

4. В форму для випічки викладаємо тісто так, щоб вийшов коржик з ботиками. Змащуємо тісто гірчицею. Викладаємо в форму з тістом суміш яєць, брокколі та сиру. Випікаємо в розігрітій духовці 20 хвилин.

Киш з брокколі готовий!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю