Бануш («МастерШеф»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Сметану разводим водой, ставим на огонь, доводим до кипения, солим. Непрерывно помешивая сметану деревянной ложкой, тонкой струйкой всыпаем муку. Огонь убавляем до минимума и непрерывно растираем муку деревянной ложкой по кругу, пока сверху не проступят капельки масла. Подача и сервировка бануша Готовый бануш подаем с измельченной брынзой, шкварками, поджаренными грибами, зеленью. Еще рецепты бануша Бануш […]

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Вода 100мл
Брынза 150г
Кукурузная мука или мелкая крупа 250г
Сметана домашняя 800мл
Соль 0по вкусу

Сметану разводим водой, ставим на огонь, доводим до кипения, солим. Непрерывно помешивая сметану деревянной ложкой, тонкой струйкой всыпаем муку. Огонь убавляем до минимума и непрерывно растираем муку деревянной ложкой по кругу, пока сверху не проступят капельки масла.

Подача и сервировка бануша

Готовый бануш подаем с измельченной брынзой, шкварками, поджаренными грибами, зеленью.


Еще рецепты бануша



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Плов у мультиварці – секрети приготування
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Шоколадна вівсяна каша з бананом за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Локшина з сирно-грибним соусом (фоторецепт)
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашня локшина
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу
Качка а-ля магре з ягідним соусом
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Киш з брокколі
Індичка в вині: покроковий рецепт
Рулет зі свинячої голови (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хенд-ролл с креветкой (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю