Фріттата з брокколі й печерицями


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

Фріттата - це традиційний італійський омлет з різноманітними добавками. Розповідаємо, як приготувати фріттату з брокколі і печерицями!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Брокколі200г
Печериці300г
Яйця6шт
Шнітт-цибуля3ст.л.
Червона цибуля120г
Солодка кукурудза200г
Пармезан або твердий сир25г
Рослинна олія2ст.л.
Вершкове масло15г
Сільза смаком
Перецьза смаком

Як приготувати фріттату з брокколі й печерицями

1. Брокколі бланшируємо в підсоленій киплячій воді практично до м’якості. Зливаємо воду і відставляємо. У розігрітій олії обсмажуємо шматочки цибулі й скибочки грибів

2. Яйця злегка збиваємо з рубаною шніт-цибулею. Приправляємо чорним перцем. У пательні розігріваємо рослинне (1 ст.л.) і вершкове масло і виливаємо яєчну суміш

3. Зверху викладаємо брокколі, солодку кукурудзу і шматочки грибів з цибулею. Злегка помішуємо, щоб продукти розподілилися рівномірно

4. За допомогою ножа злегка загортаємо всередину краї омлету, щоб рідка яєчна суміш схопилася. Коли низ омлету стане золотистим, посипаємо його зверху тертим сиром і відправляємо в розігріту до 220 ° С духовку. Коли сир підрум’яниться, фріттата готова!


Читайте також: Омлет з грибами



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Плов у мультиварці – секрети приготування
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Шоколадна вівсяна каша з бананом за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Локшина з сирно-грибним соусом (фоторецепт)
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашня локшина
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу
Качка а-ля магре з ягідним соусом
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Киш з брокколі
Індичка в вині: покроковий рецепт
Рулет зі свинячої голови (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хенд-ролл с креветкой (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю