Домашня паста з качкою (фоторецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів

Переглянути відгуки

По-домашньому проста і по-італійськи вишукана паста з качиним філе, приготованому в соусі з червоного вина з додаванням меду. Страва, якою хочеться насолоджуватися!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Паста100г
Качине філе100г
Червоне сухе вино50г
Ріпчаста цибуля10г
Соєвий соус10г
Мед5г
Оливкова оліяза смаком
Перецьза смаком
Сільза смаком

Продукти для приготування страви


Читайте також: Як приготувати італійську пасту вдома


1. Відварюємо пасту до стану «al dente»

«Al dente» – ступінь готовності пасти, коли вона залишається трохи недовареною і при укусі відчувається її внутрішня пружність

2. Мілко нарізаємо цибулю

3. З качиного філе зрізаємо жир

4. Витоплюємо качиний жир й обсмажуємо в ньому філе з двох боків до золотистої скоринки

5. Обсмажуємо в качиному жирі цибулю до легкого золотистого кольору

6. Вливаємо вино і даємо йому злегка випаруватися (повинен піти алкогольний аромат)

7. Солимо, перчимо. Додаємо мед

8. Нарізаємо качине філе тонкими слайсами

9. Викладаємо качку в соус

Якщо соус сильно загус, можна додати ще вина

10. Тушкуємо качку пару хвилин і знімаємо з вогню

11. Додаємо відварену пасту і знову повертаємо на вогонь

12. Прогріваємо пасту пару хвилин

Домашня паста з качкою готова!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю