Курица хрустящая


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Цыпленка тщательно моем и немного подсушиваем. Затем разрезаем вдоль брюшка и смазываем солью с двух сторон. Распластываем и укладываем на противень. Сверху перчим. Запекаем в духовке при температуре 200 °С 50 минут. Подаем только в горячем виде.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Перец0по вкусу
Соль0по вкусу
Цыпленок1500г

Цыпленка тщательно моем и немного подсушиваем. Затем разрезаем вдоль брюшка и смазываем солью с двух сторон. Распластываем и укладываем на противень. Сверху перчим. Запекаем в духовке при температуре 200 °С 50 минут. Подаем только в горячем виде.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Риба, фарширована грибами
Лазанья – рецепт приготування
Печінкові котлети – рецепт приготування
Швидкий сирний коржик
Куряча грудинка, фарширована горіхами (фоторецепт)
Класичні деруни (фоторецепт)
М’ясо по-французьки
М’ясне кільце в шубі від Ігоря Місевича та Павла Костіцина (Все буде смачно) (відеорецепт)
Кошик з грибами від Ігора Місевича (Все буде смачно) (відеорецепт)
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Рататуй овочевий – рецепт
Мусака з телятини з вешками (фото)
Курка в соусі Теріякі (фоторецепт)
Лазанья від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю