Мульги-капсад


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Свинину, нарезанную порционными кусками, посыпаем солью, сахаром и укладываем в посуду слоями с капустой, пересыпая каждый слой перловой крупой. Заливаем водой и варим до готовности. Подаем с отварным картофелем.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Свинина150г
Капуста кислая200г
Перловая крупа20г
Сахар1ч.л.
Соль0по вкусу

Свинину, нарезанную порционными кусками, посыпаем солью, сахаром и укладываем в посуду слоями с капустой, пересыпая каждый слой перловой крупой. Заливаем водой и варим до готовности. Подаем с отварным картофелем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашня локшина
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу
Качка а-ля магре з ягідним соусом
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Киш з брокколі
Індичка в вині: покроковий рецепт
Рулет зі свинячої голови (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хенд-ролл с креветкой (фоторецепт)
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
3 кращих страви з курки на Новий рік 2018
Скумбрія у лляному сюртуку від Рози Аль-Намрі (Все буде смачно) (відеорецепт)
Скумбрія з песто за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Кролик у сметані від Павла Зіброва


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю