Курча в вині: покроковий рецепт


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Курча в вині - це ніжна й ароматна страва, яка відмінно поєднується з будь-яким гарніром! Дізнайтеся, як приготувати курку у вині в нашому покроковому рецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Червоне вино750мл
Курячі стегна8шт
Печериці500г
Червона цибуля5шт
Часник1голівка
Вершкове масло100г
Бальзамічний оцет1ст.л.
Перецьза смаком
Сільза смаком

Як приготувати курча у вині: покроковий рецепт

Крок 1. Курячі стегна намажте бальзаміком і злегка полийте вином (100 мл) і залиште на 1 годину

Крок 2. Цибулю (4 шт) і часник очистіть. Лук наріжте на четвертинки, часник цілий викладіть на дно змащеної форми для запікання

Крок 3. Посоліть і поперчіть м’ясо і викладіть поверх. Відправте в розігріту до 170 ° С духовку приблизно на 30 хвилин, до золотистості

Крок 4. Дрібно наріжте 2 зубчики часнику і цибулину, що залишилася

Крок 5. Обсмажте разом з нарізаними грибами до золотистості

Крок 6. Коли м’ясо придбає золотистий колір, всипаємо грибну суміш і заливаємо вином, відправляємо знову в духовку хвилин на 20

Курка в вині готова!


Читайте також: Правильний маринад для курки



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю