«Бабка Ежка» («Званый ужин»)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

В сковороде разогреваем оливковое масло и обжариваем в нем нарезанную толстой соломкой говядину. Когда говялина немного прожарится добавляем нарезанный лук. За 10 минут до готовности добавляем нарещанный кубиками болгарский перец, консервированную кукурузу, консервированную фасоль, солим и приправляем черныйм перцем и кориандром.  В конце жарки добавляем томаты и доводим до готовности.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Томаты200г
Говядина400г
Лук репчатый1шт
Масло оливковое0по вкусу
Кукуруза (консервированная)2ст.л.
Фасоль (консервированная)2ст.л.
Перец черный0по вкусу
Кориандр0по вкусу
Соль0по вкусу
Перец болгарский1шт

В сковороде разогреваем оливковое масло и обжариваем в нем нарезанную толстой соломкой говядину. Когда говялина немного прожарится добавляем нарезанный лук. За 10 минут до готовности добавляем нарещанный кубиками болгарский перец, консервированную кукурузу, консервированную фасоль, солим и приправляем черныйм перцем и кориандром.  В конце жарки добавляем томаты и доводим до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Шоколадна вівсяна каша з бананом за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Локшина з сирно-грибним соусом (фоторецепт)
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашня локшина
Рік Собаки: що приготувати до новорічного столу
Качка а-ля магре з ягідним соусом
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Киш з брокколі
Індичка в вині: покроковий рецепт
Рулет зі свинячої голови (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хенд-ролл с креветкой (фоторецепт)
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
3 кращих страви з курки на Новий рік 2018


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю