Куриное филе с карри


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Куриное филе тщательно промываем и нарезаем на небольшие полосочки. Обжариваем на растительном масле до того момента, когда куриное мясо приобретет белый цвет. Затем соединяем сметану с карри  и солью. Сметанной массой заливаем нарезанное кусочками куриное филе и тушим 15-20 минут.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Филе куриное 500г
Сметана200мл
Карри0щепотка
Соль0щепотка

Куриное филе тщательно промываем и нарезаем на небольшие полосочки. Обжариваем на растительном масле до того момента, когда куриное мясо приобретет белый цвет. Затем соединяем сметану с карри  и солью. Сметанной массой заливаем нарезанное кусочками куриное филе и тушим 15-20 минут.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
ТОП 5 страв з печінки (Все буде смачно)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Шоколадна вівсяна каша з бананом за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Локшина з сирно-грибним соусом (фоторецепт)
Фаршировані ніжки кролика з овочевим фріко (Все буде смачно) (відеорецепт)
Домашня локшина
Качка а-ля магре з ягідним соусом
Курячий рулет (Все буде добре) (відеорецепт)
Киш з брокколі
Індичка в вині: покроковий рецепт
Рулет зі свинячої голови (Все буде смачно) (відеорецепт)
Хенд-ролл с креветкой (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю