Рис для ризотто


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Обжариваем на сливочном масле измельченный лук до золотистого цвета, потом лук отбрасываем, а в масло кладем рис и нагреваем его до тех пор, пока он не станет прозрачным. Заливаем рис вином, а когда вино выпарится, добавляем бульон и доводим рис до готовности.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Соль0щепотка
Бульон0щепотка
Вино или мартини30г
Масло сливочное30г
Лук репчатый0.50шт
Рис75г

Обжариваем на сливочном масле измельченный лук до золотистого цвета, потом лук отбрасываем, а в масло кладем рис и нагреваем его до тех пор, пока он не станет прозрачным. Заливаем рис вином, а когда вино выпарится, добавляем бульон и доводим рис до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Риба, фарширована грибами
Лазанья – рецепт приготування
Печінкові котлети – рецепт приготування
Швидкий сирний коржик
Куряча грудинка, фарширована горіхами (фоторецепт)
Класичні деруни (фоторецепт)
М’ясо по-французьки
М’ясне кільце в шубі від Ігоря Місевича та Павла Костіцина (Все буде смачно) (відеорецепт)
Кошик з грибами від Ігора Місевича (Все буде смачно) (відеорецепт)
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Рататуй овочевий – рецепт
Мусака з телятини з вешками (фото)
Курка в соусі Теріякі (фоторецепт)
Лазанья від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю