Омлет «Гурман»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

С хлеба снимаем корочку, нарезаем небольшими кубиками и смешиваем со сливками. Мелко нарезаем трюфели и ветчину и смешиваем их с яичными желтками. Взбиваем белки, добавляем к яичной массе, кладем в нее соль, перец и размешиваем. На сковороде растапливаем сливочное масло, выливаем в него яичную смесь, посыпаем сверху петрушкой, накрываем крышкой и жарим до готовности.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яйца12шт
Хлеб белый100г
Ветчина «Прошутто»200г
Трюфели4шт
Масло сливочное0щепотка
Сливки0щепотка
Соль0щепотка
Перец черный0щепотка
Зелень петрушки0щепотка

С хлеба снимаем корочку, нарезаем небольшими кубиками и смешиваем со сливками. Мелко нарезаем трюфели и ветчину и смешиваем их с яичными желтками. Взбиваем белки, добавляем к яичной массе, кладем в нее соль, перец и размешиваем. На сковороде растапливаем сливочное масло, выливаем в него яичную смесь, посыпаем сверху петрушкой, накрываем крышкой и жарим до готовности.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Риба, фарширована грибами
Лазанья – рецепт приготування
Печінкові котлети – рецепт приготування
Швидкий сирний коржик
Куряча грудинка, фарширована горіхами (фоторецепт)
Класичні деруни (фоторецепт)
М’ясо по-французьки
М’ясне кільце в шубі від Ігоря Місевича та Павла Костіцина (Все буде смачно) (відеорецепт)
Кошик з грибами від Ігора Місевича (Все буде смачно) (відеорецепт)
Тефтелі з індички в журавлинній глазурі (Все буде добре) (відеорецепт)
Рататуй овочевий – рецепт
Мусака з телятини з вешками (фото)
Курка в соусі Теріякі (фоторецепт)
Лазанья від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю