Грибний суп


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Приготувати грибной суп не складно — потрібні лише гарний настрій, трохи бажання та ароматні лісові гриби

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Білі гриби500г
Вершки300мл
Сухі мелені гриби30г
Печериці150г
Картопля200г
Морква100г
Цибуля300г
Вода1500мл
Сільза смаком
Перецьза смаком
Лавровий листза смаком

Грибний суп – рецепт

1. Гриби (печериці та білі) нарізаємо невеликими пластинами, цибулю та картоплю — середніми кубиками, а моркву — соломкою.

2. Моркву та частину цибулі обсмажуємо на олії до золотистості на великому вогні.

3. В каструлю з окропом додаємо свіжу цибулю та варимо доти, доки вона не осяде на дно. Потім додаємо картоплю, свіжі гриби, обсмажену моркву з цибулею до повного приготування картоплі.

Дуже важливо, щоб овочі не розварилися

4. Вливаємо в каструлю вершки, засипаємо сухі мелені гриби, додаємо сіль, перець та доводимо до кипіння.

Подаємо суп зі сметаною та часниковими грінками



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Солодкі листівки до Дня святого Миколая (Всі буде добре) (відеорецепт)
Пеппаркакор – печиво до дня святого Миколая від Лізи Глинської (Все буде добре) (відео)
Плов у мультиварці – секрети приготування
Печиво до Дня святого Миколая (Все буде добре) (відеорецепт)
Класичний соус бешамель
Домашня панакота: 3 рецепта
Рулет з лаваша з бананом і шоколадом
Теплий салат із кролятини та грибів (відеорецепт) (Все буде смачно)
Глінтвейн з портвейном
Фрікасе з кролятини (Все буде смачно) (відеорецепт)
Панна котта (фоторецепт)
Зефір у шоколаді (фоторецепт)
Пікантна Мімоза по-італійськи (Все буде добре) (відео)
Медова заправка (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю