Салат из сельдерея с бананом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Корень сельдерея и банан нарезаем тонкой соломкой, зелень измельчаем. Смешиваем уксус, пудру, растительное масло, соль и перемешиваем. Выкладываем в тарелку листья салата, на них кладем сельдерей с бананами, поливаем получившейся заправкой и даем постоять 15-20 минут. После подаем.

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сельдерей (зелень и корень)200г
Банан2шт
Салат листовой100г
Уксус 3%3ст.л.
Пудра сахарная1ст.л.
Соль0по вкусу
Масло растительное0по вкусу

Корень сельдерея и банан нарезаем тонкой соломкой, зелень измельчаем. Смешиваем уксус, пудру, растительное масло, соль и перемешиваем. Выкладываем в тарелку листья салата, на них кладем сельдерей с бананами, поливаем получившейся заправкой и даем постоять 15-20 минут. После подаем.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Салат Мімоза: покроковий рецепт
Салат із зеленого горошку з шинкою і домашнім майонезом
Салат з куркою (фоторецепт)
Салат з крабовими паличками по-новому від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Салат з хурмою та фетою (Все буде добре) (відеорецепт)
Салат з бринзою, яблуком та волоськими горіхами (фоторецепт)
Ростбіф-салат з томатами черрі й козячим сиром (фоторецепт)
Теплий салат з телячої печінки, яблук та ананаса
Помідори з бринзою і листям кінзи (фоторецепт)
Вінегрет з авокадо
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат з гарбузом і сиром
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Салат з лисичками та яйцем пашот (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю