Салат по-швейцарски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт
Переглянути відгуки

Отжимаем сок из лимона, добавляем в него соль и пряные травы. Лук нарезаем кубиками и заливаем лимонным соком. Оставляем на 10-15 минут. Салат  рвем крупными кусочками, добавляем лук, кусочки орехов, маслины, поливаем маринадом, оливковым маслом и посыпаем сухариками.  

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Салат листовой50г
Салат Айсберг50г
Руккола50г
Сухарики пшеничные50г
Лук крымский синий2шт
Лимон1шт
Маслины (без косточек)200г
Орехи грецкие100г
Масло оливковое0по вкусу
Соль0по вкусу
Смесь пряных трав0по вкусу
Сахар0по вкусу

Отжимаем сок из лимона, добавляем в него соль и пряные травы. Лук нарезаем кубиками и заливаем лимонным соком. Оставляем на 10-15 минут.

Салат  рвем крупными кусочками, добавляем лук, кусочки орехов, маслины, поливаем маринадом, оливковым маслом и посыпаем сухариками.

 



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Салат із зеленого горошку з шинкою і домашнім майонезом
Салат з куркою (фоторецепт)
Салат з крабовими паличками по-новому від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Салат з хурмою та фетою (Все буде добре) (відеорецепт)
Салат з бринзою, яблуком та волоськими горіхами (фоторецепт)
Ростбіф-салат з томатами черрі й козячим сиром (фоторецепт)
Теплий салат з телячої печінки, яблук та ананаса
Помідори з бринзою і листям кінзи (фоторецепт)
Вінегрет з авокадо
Теплий салат з індичкою й інжиром (фоторецепт)
Салат з гарбузом і сиром
Салат зі шпинатом і коктейльними креветками (фоторецепт)
Салат з лисичками та яйцем пашот (фоторецепт)
Пекінська капуста з арахісом


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю