Соус ванильный


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Густые сливки100г
Молоко100мл
Сахар2ст.л.
Ваниль (в стручке)0.50шт
Яйца (желток)3шт

Желтки растираем с сахаром.

Молоко, сливки и мякоть ванили соединяем, доводим до кипения, снимаем с огня и процеживаем.

Непрерывно взбивая массу миксером, тонкой струйкой вводим в нее желтки.

Помещаем смесь на водяную баню и прогреваем до легкого загустения соуса.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Соус песто
Правильний маринад для курки
Кисло-солодкий соус на основі чорносливу
Соус Теріякі – рецепт приготування
Турецький соус з часнику й фундука
Соус зі щавлю
Аджика з волоськими горіхами (фоторецепт)
Пряний соус із гарбуза
Горіховий соус (фото)
Сливовый соус с розмарином (видео)
Ткемали из алычи
Аджика (фото)
Средиземноморский соус (фото)
Пряный крыжовниковый соус


Новини партнерів

ВГОРУ


Додавання в кулінарну книгу

РЕЄСТРАЦІЯ

Увійти

Забули пароль?

Відновлення паролю